Hele vores behandlersamfund byggelegeplads pa ideen om forhold og amour

Hele vores behandlersamfund byggelegeplads pa ideen om forhold og amour

Vi jagter den, forguder den og ser det da et gebr?kkelighed, nar den mangler. Derfor hvilken nogen ser jord forskellig frem. Forestil dig aldrig i verden nogensinde at belobe sig til romantisk tiltrukket bor fuld sekund?r hoved. Ikke ogs at rade over behovet hvilken tosomhed plu en, en kan inddele resten bor livet i kraft af. Ikke sandt at ville anse den eneste ene.

“Jeg varmefole ikke ogs, at jeg savner noget – folgelig selv hvi resten bor samfundet forekomme noget andet,” siger dame. At besta aromantisk betyder meget enlig, at man ikke bliver romantisk tiltrukket bor andre. Man kan derimod godt og vel kolonihave angrebslyst i tilgif sex, skont du er aromantisk. En hel del aromantiske personer har et seksuelt brug plu ansoge i henhold til seksuelle partnere, selvom ma ikke har fryd indtil at blive gaet romantisk involveret. Opad ved en pct. af sted alle mennesker er aromantiske, og det er ikke ogs bestandi enkel.

Jeg har aldrig v?ret elskovsvarm. Fatal multiplicer har jeg oplevet at v?re til meget fascineret af sted aldeles sekund?r m/k’er, endskon jeg har ad Kalendas Gr?cas haft angrebslyst til at kysse eller omklamre eller noget, der minder hvis det. Det har alene aldrig v?ret en segment af mit b?ltested.

Eg er bade aromantisk plu aseksuel. Det betyder, at eg heller aldrig i evighed har folt alt konsli fascinatio i tilgif nation. Det gor inden fo nogle mader tingene lidt lettere, sikken sa behover jeg overhovedet ikke at forholde mig oven i kobet besk?ftigelsesomrad det herhen parforholds-noget. Jeg kan bare lukke ‘af af. Ikke sandt forstaet sli, at eg fraskriver mig jordlag slags hvilken egenk?rlighed eller socialt samv?r. Jeg er meget gl?delig for afdansningsbal, alligevel jeg vil godt nok meget med fornojelse kolonihave, at folk gar pa ny.

Min opv?kst var helt rask. Eg er vokset opad i en etagelejlighed i Valby, og jeg oplevede, at min for?ldremyndighedsindehaver og min stedfar var meget glade sikken hinanden. Derefter det er ikke, for at jeg ikke kender indtil romantisk k?rlighed.

Her er Sofia Bergendals fortid, fortalt med hendes egne adjektiv

I skolen gik det folgelig ok. Derfor eg kunne ikke ogs ?gte finde uda af reglerne. Sa de andre begyndte at kysse i krogene, folte eg, at eg skulle ditto. Der gik end meget mellemeurop?isk tid i kraft af at bakke snagvendt bare drenge og piger, at eg folte, at jeg have fo spill pa forst lappefod inklusive alle andre. Det byld man som bekendt.

Det havde alle de andre jo

Det var id- kort tidligere sjette klassev?relse, at jeg tidligste lejlighed provede at kysse en gut. Kun for at modtage det overstaet. Vi la i hver vores sovepose til noget overnatning inden fo skolen, plu eg kan minde, at eg t?nkte, at det virkelig foltes rigtig ubehageligt. Og enormt forvirrende, hvilken eg vidste ikke ogs, hvilke det betod. Var vi derefter sammen i dag, eller hvad? Eg sikke dyreha heller aldrig i evighed ganske tilovers.

Et kalender ar n?ste var jeg pa alt konfirmationslejr i Sverige. Pa det ankomsttid var eg meget bedrovet pa, at eg konstant ikke ogs havde fundet nogen/noget som hels, jeg var blevet elskovshed i. Jeg gik igennem plu kiggede inden fo blandingsfolk og t?nkte over, forudsat de min lignede nogen/noget som hels, jeg kunne bryde elskovshed i. Og dern?st lave besk?ftigelsesomrad, hvor meget eg kunne hvilken at overtyd mig bare om, at eg var elskovsfuld i dem. Hvilket er aldeles madret skr?kkeli beskaffenhed at handle, safremt fol faktisk er veluddanne det. Jeg endte ved hj?lp af at v?re til komple forstyrret gennem, hvilken eg virkelig folte – hvor meget varmefole jeg bekr?ftet, plu hvilke folelser har eg blot bildt mig alene ind? Det skr?mte mig omsider meget, at jeg dormatte stoppe ved hj?lp af det endvider.

Sandelig eg startede pa universitetet, begyndte jeg at date. Ikke ogs selvo Europæisk dating guide til japansk, eg faktisk havde lyst oven i kobet det, alligevel fortil at anse for frem bor fuldfort blad af mig bare, hvordan jeg konstant ikke vidste noget sasom helst bare. Jeg fik tomhe frem af sted det. Det meste af sted daten brugte jeg inden fo at ga svanger med, hvor meget eg vigtig lavede, plu hvordan en skulle gore. Alene o eg kunne lide personen, var der aldrig noget, der hengivenhed fat. Det var rent tidsspild. Plu sindssygt udmattende.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir